........................* Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Τουρισμός - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Translate (Μετάφραση)


................................Παράλιο Αστρος Κυνουρίας............................Φωτογραφία: Πέτρος Σ. Αϊβαλής, εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα"
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Έγινε στην Μεγαλόπολη η συγκεντρωση εναντια στην ιδιωτικοποιηση της ΔΕΗ





Τωρα μολις γυρισα απο την Μεγαλοπολη,οπου εγινε η συγκεντρωση εναντια στην ιδιωτικοποιηση της ΔΕΗ. Πηγα μαζί με αλλους συντροφους με το πουλμαν της ΔΕΗ Μεσσηνιας. Ειχε παρα πολυ κοσμο και συμετειχαν πολυ φορεις. Τοπικη αυτοδιοικηση με τον δημαρχο Μεγαλοπολης η Περιφερειακη αυτοδιοικηση.
Η εκκλησια με τον μητροπολιτη η τοπικη αυτοδιοικηση απο την Δ.Μακεδονια και ο περιφερειαρχης Δ. Μακεδονιας. Η ΛΑΕ με τον Θαναση Πετρακο, η Πλευση Ελευθεριας με την Ζωη Κωσταντοπουλου το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Ολοι οι ομιλητές που ηταν παρα πολλοι τονισαν οτι δεν θα περασει το ξεπουλημα της ΔΕΗ και ειρωνευονταν τον Τσιπρα.
Εμεις απο κατω με μαχητικα συνθηματα. Παλιοι υπαλληλοι της ΔΕΗ Μεγαλοπολης ελεγαν οτι η συγκεντρωση ηταν παρα πολυ μεγαλη.Εγω πουλοντας την εφημεριδα του Κοκκινου Δικτυου ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ειχα την ευκαιρεια να μηλισω με πολυ κοσμο. Κοινη απαιτηση η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΡΑ.
Γνωρισα και συντροφους της ΛΑΕ απο την Ηλεια. Γιομησαν τα πλεμονια μου με επαναστατικο αγερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου