........................* Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Τουρισμός - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Translate (Μετάφραση)


................................Παράλιο Αστρος Κυνουρίας............................Φωτογραφία: Πέτρος Σ. Αϊβαλής, εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα"
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας καλεί το ΚΕΕΛΠΝΟ για τα σκουπίδια της Τρίπολης και τις εικόνες ντροπής σε ολόκληρη τη χώρα

   ΕΙΔΗΣΕΙΣ   
       9/2/2015

Η κατάσταση χειροτερεύει και ο όγκος των απορριμμάτων διογκώνεται συνεχώς, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για κάποια άμεση λύση, έτσι όπως επιτάσσει το μέγεθος του προβλήματος.
Για την εξαιρετικά δύσκολη αυτή κατάσταση μίλησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κ. Βασίλης Ψυχογιός και εμφανίστηκε ιδιαίτερα καυστικός με την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά και με τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Ο πολίτης βιώνει την αδράνεια των κρατικών μηχανισμών για κάτι το οποίο θεωρείται ευνόητο, όπως την αποκομιδή των απορριμμάτων από τους δρόμους του Δήμου Τρίπολης
«Η άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Τρίπολης έχει αναδειχθεί από πολλά ΜΜΕ της Ελλάδας, μεταφέροντας τις εικόνες ντροπής σε ολόκληρη τη χώρα. Το πρόβλημα αυτό έχει διογκωθεί σε εξαιρετικά επικίνδυνο βαθμό, έτσι ο ΙΣΑ, μη μπορώντας να επιδείξει άλλη ανεκτικότητα, θα προβεί σε συζήτηση του θέματος και θα λάβει σημαντικές αποφάσεις, καθώς, όπως δείχνει η κατάσταση, δεν γίνεται κάποια εμφανής προσπάθεια για την απομάκρυνση των τόνων απορριμμάτων», υπογραμμίζει.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος, τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα ζητηθεί την άμεση παρέμβαση του ΚΕΕΛΠΝΟ έτσι ώστε να γίνει καταγραφή των αέριων ρύπων αλλά και της μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα.

πηγή: www.arcadiaportal.gr
- από το: http://airetos.gr/default.aspx?pageid=14898#sthash.CTrqg806.dpuf

 διαβάστε ακόμα:   http://www.arkadikovima.gr/?p=108

Για τα σκουπίδια της Τρίπολης: Και ο Συνήγορος του Πολίτη εκθέτει τον Τατούλη

ΤΡΙΠΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου