........................* Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Τουρισμός - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Translate (Μετάφραση)


................................Παράλιο Αστρος Κυνουρίας............................Φωτογραφία: Πέτρος Σ. Αϊβαλής, εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα"
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

"Το αίμα είναι το πολυτιμότερο αγαθό" - Η φετινή Αιμοδοσία των Δαραίων είναι αφιερωμένη σ όσους επέζησαν από τις πυρκαγιές της Αττικής και χρειάζονται τη βοήθεια μας


Σε μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα καλούμαστε όλοι να σταθούμε αλληλέγγυοι και να εκδηλώσουμε τα πιο ειλικρινή και βαθιά συναισθήματα απέναντι στον συνάνθρωπο που έζησε την κόλαση της φωτιάς και της απώλειας.
Η φετινή Αιμοδοσία των Δαραίων είναι αφιερωμένη σ όσους επέζησαν από τις πυρκαγιές της Αττικής και χρειάζονται τη βοήθεια μας.
Μέρος των μονάδων θα διατεθεί αν υπάρξει επιπλέον ανάγκη στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας για τις ανάγκες των επιζώντων και των οικογενειών τους.
Η ενίσχυση αυτής της προσπάθειας κάθε χρόνο είναι ηθική υποχρέωση όλων των Δαραίων, των φίλων και γενικά όλων των σκεπτόμενων ανθρώπων.
Δυναμώστε την Τράπεζα Αίματος του Συνδέσμου Δαραίων, δώστε ελπίδα, συμμετέχετε, αφιερώστε ελάχιστο από το χρόνο σας για να σώσετε μια ζωή.
Προνοήστε για εσάς τους ίδιους και τις οικογένειες σας.
Το αίμα είναι το πολυτιμότερο αγαθό.
Παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε.
Σύνδεσμος Δαραίων

~~~~~~~~~~~
  3η ομαδική Εθελοντική Αιμοδοσία 12 -15 Αυγούστου 2018  

Κυριακή 09:00 -13:00 & 17:30 - 19:30
Δευτέρα 09:00 -13:00 & 17:30 - 19:30
Τρίτη 09:00 -13:00 & 17:30 - 19:30
Τετάρτη 11:00 - 13:00

Στο ισόγειο του Μουσείου Λαϊκού Πολιτισμού Δάρα

Με αφορμή τη γιορτή της 3ης ομαδικής εθελοντικής αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Αυγούστου και ώρα 21:00 μεγάλη συναυλία " Όλου του κόσμου οι Κυριακές - 45 χρόνια Λευτέρης Παπαδόπουλος" στο πέτρινο θεατράκι στο Δάρα.

Διοργάνωση Σύνδεσμος Δαραίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου