........................* Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Τουρισμός - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Translate (Μετάφραση)


................................Παράλιο Αστρος Κυνουρίας............................Φωτογραφία: Πέτρος Σ. Αϊβαλής, εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα"
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΟΜΙΛΙΑ ΖΑΤΟΥΝΙΤΗ ΙΑΤΡΟΥ Β.ΜΠΙΤΟΥΝΗ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥΑσφυκτικά γέμισε η δημοτική αίθουσα Ιλισίων του Δήμου Ζωγράφου, τη Δευτέρα 11/12, από μέλη του Παραρτήματος Ζωγράφου της Πανελλαδικής Ένωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» και του εκεί Συνδέσμου Αρκάδων «Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στην ομιλία - διάλεξη του γνωστού Ζατουνίτη Χειρουργού Ορθοπεδικού καθηγητή Βασίλη Μπιτούνη, Διευθυντή του Ορθοπεδικού Τμήματος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Ο ίδιος μίλησε εμπεριστατωμένα με το λίαν ενδιαφέρον θέμα: «Η αρθρίτιδα και η θεραπεία της». Στο τέλος απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις που του τέθηκαν, από τους 200 και πλέον παρευρεθέντες.

Τον κ. Μπιτούνη προλόγισε, παρουσιάζοντας το πλουσιότατο βιογραφικό του η Αντιπρόεδρος της «Παναθηναϊκής» Ζωγράφου Κυριακή Οικονομάκη-Καζάκου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρος του Παραρτήματος και πρ.Αντιδήμαρχος Τώνια Καλύβα και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αρκάδων Ζωγράφου Κωνσταντίνος Καλύβας, οι οποίοι και ευχαρίστησαν τον ομιλητή που με πολύ προθυμία αποδέχτηκε την πρόσκλησή τους. Ιδιαίτερα ο κ.Καλύβας επεσήμανε ότι ο κ.Μπιτούνης υπεραγαπά την γενέτειρά του Ζάτουνα Γορτυνίας και είναι από τους καλύτερους πρεσβευτές της Αρκαδίας, αφού πολύ συχνά φιλοξενεί εκεί προσωπικότητες της χώρας, ανάμεσά τους και τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Στο τέλος προσφέρθηκε Αρκαδικό κέρασμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου