........................* Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Τουρισμός - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Translate (Μετάφραση)


................................Παράλιο Αστρος Κυνουρίας............................Φωτογραφία: Πέτρος Σ. Αϊβαλής, εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα"
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Αναβολή για τον Οκτώβρη οι Αρχαιρεσίες στην Παναρκαδική Ομοσπονδία

    Παναρκαδική Ομοσπονδία    

Τη Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 το πρωί πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και οι προγραμματισμένες αρχαιρεσίες της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος στα γραφεία της.
Ο Πρόεδρος της Βασίλειος Γιαννακάκος μεταξύ των άλλων, τόνισε την αναγκαιότητα σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, όλοι οι Αρκαδικοί Σύλλογοι ανά την Ελληνική επικράτεια να βρεθούν στο πλευρό της Π.Ο.Ε. ώστε να μπορέσει να υπάρχει και να ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα, στα δύσκολα αυτά χρόνια που βιώνουμε.

Η Ομοσπονδία μας δεν είναι αυτή που θα ‘πρεπε να είναι. Δεν έχει αποδώσει….. Θα πρέπει τόνισε να βρεθούν οι Σύλλογοι κοντά της και νέα μέλη να συμμετέχουν στο Δ.Σ. ώστε να αλλάξουμε αυτή την εικόνα…….. Ζήτησε αναβολή των Αρχαιρεσιών για τις 18 Οκτωβρίου και το σώμα έκανε αποδεκτή την αναβολή…
~~~~~~~~~~~~~~~~

Εκλογές λοιπόν με περισσότερους Συλλόγους και υποψηφίους 
στις 18 Οκτώβρη 2015.

Παρενέβησαν αρκετοί εκφράζοντας τις απόψεις τους για την Π.Ο.Ε. αλλά και την ανησυχία τους για το έργο της και την πορεία της.
Η σελίδα μας  [ΣΠΑΘΑΡΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ] παρακαλεί και προτρέπει όλα τα Αρκαδικά σωματεία να πλαισιώσουν την Ομοσπονδία και όλοι μαζί να την σηκώσουμε στο ύψος που πράγματι θα πρέπει να είναι και να απομονώσουμε εκείνους που την διαβάλουν και θέλουν με κάθε τρόπο να είναι ανενεργή για πολλούς και διαφόρους λόγους. Που αντί να λυπούνται που έχει χάσει το κύρος της, αυτοί χαίρονται αντί να την βοηθήσουν . Αρκάδες εσμέν αλλά εναντίον της μάνας των Συλλόγων, της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας στέκουν. Αυτά τα φαινόμενα θα πρέπει να σταματήσουν και θα πρέπει να δούμε πως λειτουργούν και ποια τα αποτελέσματα άλλων Ομοσπονδιών.
Πέραν των παλιών μελών του Δ.Σ. και νέα μέλη από όλους τους συλλόγους θα πρέπει να έχει το νέο 
Δ. Σ.
~~~~~~~~~~~~~~~~

Ανθρώπους που θα έχουν όρεξη, δύναμη και ικανότητες, να ξαναφέρουν την Ομοσπονδία στη θέση που της αξίζει.. Ανθρώπους με αγάπη, ειλικρίνεια, δυναμισμό, ιδέες, αγωνίες, ανιδιοτελή προσφορά, μεράκι και χρόνο, ώστε να απογειώσουν την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, προσθέτοντάς της φυσικά αίγλη και σεβασμό.
Οφείλουμε στους εαυτούς μας, στις νέες γενιές, αλλά και στους προγόνους μας, τον μέλλον αυτής της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας να την οδηγήσουμε με ασφάλεια και νέες πρωτοβουλίες. Θα πρέπει να προχωρήσουμε με νέα δεδομένα, απέναντι στις προκλήσεις της εποχή μας, και ελπίζουμε νά 'ναι γόνιμα, εποικοδομητικά, με έμπνευση, παρουσία, συμμετοχή, ευθύνη και υπομονή. 

Όλοι οι Αρκαδικοί Σύλλογοι ανά την Ελληνική επικράτεια στις 18 Οκτώβρη στο πλευρό 
της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος 
αλλά και η Παναρκαδική κοντά στους Αρκαδικούς Συλλόγους
και όλοι μαζί να δουλέψουμε για την Ανάδειξη κι Ανάπτυξη της μάνας γης Αρκαδίας.
~~~~~~~~~~~~~~~~

Πληροφορίες: Τζωρτζ 9, 106 82 Αθήνα
τηλέφωνο 210-3823014 ή να στέλνετε φαξ στο 210 3823018.
για περισσότερα από τη σελίδα www.panarkadiki.gr/
____________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου