........................* Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Τουρισμός - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός *
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Translate (Μετάφραση)


................................Παράλιο Αστρος Κυνουρίας............................Φωτογραφία: Πέτρος Σ. Αϊβαλής, εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα"
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Σε δημόσιες υπηρεσίες της Τρίπολης ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας

   ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ 2015   

Σε συνέχεια των χθεσινών του συναντήσεων, σε φορείς και υπηρεσίες που στεγάζονται στην Τρίπολη, σήμερα Πέμπτη 15/01/2015 ο νέος υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννης Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε τα γραφεία του Ο.Τ.Ε. καθώς και τις Τεχνικές του Υπηρεσίες, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τις συνθήκες εργασίας και τις προοπτικές του κλάδου των τηλεπικοινωνιών.
Ακολούθως, είχε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Γιαννακούρα, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας, καθώς και με το προσωπικό της Υπηρεσίας, όπως και στην Περιφέρεια. Στη συνομιλία του με το Περιφερειάρχη κ. Τατούλη, ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε τη σημασία που έχει για την πρόοδο της πολιτικής ζωής της χώρας, στις επερχόμενες εκλογές να αναδειχθούν νέα πρόσωπα τα οποία δεν έχουν κανένα σύνδεσμο με το παρελθόν.
Ενδιαφέροντα διάλογο ανέπτυξε, στη Πυροσβεστική υπηρεσία όπου άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες του Πυροσβεστικού Σώματος και προγραμμάτισε μία περαιτέρω συνάντηση με τους εργαζόμενους μετά τις εκλογές. Επόμενος προορισμός του υποψηφίου ήταν ο Δήμος, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα των εργαζομένων, ακολούθως το ίδιο συνέβη και στο Δικηγορικό Σύλλογο όπου επισκέφθηκε αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου